vineri, 16 martie 2018

frases de soldados mujeres

Aș vrea să încep prin amintirea tuturor celor care și-au pierdut viața pentru țara lor, monumente care onorează pe cei anonimi căzuți în război, în toate locurile lumii. "Mormântul soldatului necunoscut" sau rugăciunea către cei morți. Această flacără care rămâne în permanență aprinsă și cu toții observăm că s-a mișcat, amintindu-și că soldatul nemuritor este încă în viață în inimile noastre. De asemenea, alte monumente ale oamenilor care au excelat în actele militare istorice relevante.
E amuzant, nu am mai văzut o statuie a femeilor în armată , unde au fost amintit ca anonime și decisiv în viața unui soldat, oamenii lui puterea și altruism.Numeroase povestiri și poeme vorbesc pentru noi în mod constant, iubirea care se mișcă un soldat pentru a continua atunci când puterea lui eșuează, „văzând numai fotografia iubitei sale“ , fără a merge nici mai departe, astăzi am cântat, un vers frumos Mire morții: " Când l-au luat în cele din urmă între piept, au găsit o scrisoare și un portret al unei femei divine" ... ... și a terminat spunând ... și "LUCEA A FOST FLAGUL MEA"
Trebuie să spun că întotdeauna există o mare femeie în spatele unui mare soldat .
Astăzi de aici aș vrea să-i acord omagiu tuturor femeilor militare, "să las totul", să-și urmeze soții.
Renunțând la profesiile lor din cauza dificultăților legate de reconcilierea vieții profesionale cu viața de familie, din cauza transferurilor multiple de-a lungul anilor.
Oamenii au dat corpului și sufletului armatei . Ei nu au locuri de muncă în FAS, ei nu transportă valută străină, nu primesc decorațiuni, dar sunt femei cu lemn special, care fac totul pentru LOVE.
"Și ei își slujesc țara cu negarea totală de sine".
Aș le numesc literalmente „femeile militare“ nu poartă uniforme, sunt anonime, dar ele sunt o armată paralelă, o parte din însăși sufletul partenerului său militar, sunt un singur trup, ei merg în cazul în care i se spune, fără a cere în cazul în care și ele continuă acolo unde Părintele le cere.
Ei așteaptă absența lui cu o cetate demnă de admirație.
Sezoane lungi și grele, uneori, cu comunicare și alte ocazii, pentru motivele altora, fără știri, în zile lungi și nesfârșite. Cei care se îndoiesc și se tem de agresarea constantă și îi înmoaie cu un ton fericit și afectuos, când soțul ei apare de cealaltă parte a telefonului.
"Totul se încheie cu un sfârșit", că soțul ei să fie calm și ferm în procesul de luare a deciziilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu